Descriere companie

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 110.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. www.abb.com 

ABB în România 

Grupul ABB este prezent pe piaţa românească de peste 80 ani  – la inceput prin cele două companii ASEA si BROWN BOVERI iar din anul 1992  printr-o organizaţie ABB locală.  

ABB România (www.abb.com/ro) reprezintă o forţă pe piaţa românească de echipamente energetice si de automatizări. Datorită structurii sale orientate spre client, compania se află in contact permanent cu nevoile clienţilor săi, permiţând acces rapid şi usor la gama completă de produse, soluţii şi servicii oferită de ABB, în domeniile Electrificare, Robotică și Automatizări, Acționări și Automatizare Industrială.

Contact

ABB

Address: Str.  Gara Herastrau nr. 4D, Cladirea C, et. 8, 020334 Bucuresti 

Tel:+4 0372 158 200 

Email: abb.office@ro.abb.com

Facebook: https://www.facebook.com/ABBRomania/

Website: www.abb.com.ro 

Informatii utile

Brosuri

ABB’s Factory Of The Future

Celebrating 5 Years of YUMI

ABB Motion – We keep the world Turning

ABB new IRB 1300