Descriere companie

Bio-Circle Surface Technology GmbH este o companie internaţională cu sediul în Gütersloh, North Rhine-Westphalian. Fondată, pe post de start-up, compania a devenit standardul pentru dezvoltarea, producţia şi vânzarea de produse chimice inovatoare şi produse biotehnologice pentru utilizarea în domeniul tratării suprafeţelor tehnologice.
 
Concentrându-ne pe dezvoltarea şi producţia de soluţii eficiente, econome din punct de vedere al resurselor şi compatibile cu mediul, compania a crescut şi s-a dezvoltat continuu într-o companie de succes, de nivel mediu, în Germania, cu subsidiare în mai multe țări. Noile dezvoltări (sisteme de curăţare manuală şi mecanică a pieselor, care funcţionează în circuit închis, pentru a economisi resurse sau produse ce lucrează şi la temperaturi scăzute, pentru a spori eficienţa energetică) au primit numeroase premii şi s-au remarcat cu succes pe piaţă.
 
La momentul actual, lucrăm la proiecte şi sarcini orientate spre viitor în domeniile “protecţia mediului”, “biotehnologie” şi “chimia suprafeţelor”, împreună cu departamentul de Cercetare şi Dezvoltare şi în cooperare cu Universitatea din Bielefeld. Punctele de plecare pentru aceste trasee şi dezvoltări ştiinţifice sunt problemele clienţilor şi situaţiile pieţelor de mâine. Astfel, în ultimii ani ne-am concentrat pe dezvoltarea agenţilor de curăţare alternativi cu COV (compuşi organici volatili=solvenţi) redus, acesta fiind obiectivul nostru pe termen mediu şi lung.
Oferim 15% discount la toate solutiile de curatare pe durata targului.

Contact

Informatii utile