Descriere companie

FSA Technologies proiecteaza si construieste solutii de automatizare personalizate pentru clientii globali din industria automotive si industria bunurilor de consum. FSA Technologies isi desfasoara operatiunile prin fabricile din Cluj, Romania, Besancon, Franta, cu un birou suplimentar de inginerie in Valence, Franta.

Cu peste 310 angajati in Franta, Romania si Germania, FSA are peste 800.000 de ore de aplicatii dezvoltate in fiecare an si sute de proiecte livrate si instalate in tari de pe cinci continente. FSA Technologies a fost achizitionata in 2017 de catre de JR Automation.

In 2019, JR Automation a fost achizitionata de Hitachi, Ltd., datorita unui efort strategic pentru a oferi o conexiune perfecta intre spatiul fizic si cyber pentru producatorii si distribuitorii industriali din intreaga lume. Cu acest parteneriat, JR Automation ofera clientilor o solutie unica, cu o singura sursa, pentru integrarea completa a activelor lor fizice si a informatiilor despre date, oferind viteza, flexibilitate si eficienta sporita pentru atingerea viziunilor Industriei 4.0.

JR Automation are peste 2.000 de angajati in cele 23 de fabrici din America de Nord, Europa si Asia.

Accesati https://www.jrautomation.com  pentru mai multe informatii.

Despre Hitachi, Ltd

Hitachi, Ltd. (TSE: 6501), cu sediul in Tokyo, Japonia, se concentreaza pe afaceri de inovare sociala care combina tehnologia operationala, tehnologia informatiei si produsele. Veniturile consolidate ale companiei pentru anul fiscal 2018 (incheiat la 31 martie 2019) au fost de 9.480,6 miliarde de yeni (85,4 miliarde de dolari), iar compania are aproximativ 296.000 de angajati in intreaga lume. Hitachi ofera solutii digitale utilizand Lumada in cinci sectoare, inclusiv Mobilitate, Viata Inteligenta, Industrie, Energie si IT, pentru a creste valoarea sociala, ecologica si economica a clientilor nostri.

Pentru mai multe informatii despre Hitachi, vizitatisite-ul web al companiei la www.hitachi.com.

Contact

S.C.  FSA TECHNOLOGIES S.R.L

Address: Piata 1 Mai No. 1-2, Cluj-Napoca, Romania

Tel: 0 729 039 420

Email: ro-comercial@fsa-technologies.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/fsatechnologies/

Website: https://www.jrautomation.com/fsa-technologies

 

Informatii utile

Brosuri