Descriere companie

Suntem o companie cu o vastă experiență în comerțul din domeniul instalațiilor electrice, cu peste 24 de ani de activitate pe această piață.

Din septembrie 2011, am devenit parte a grupului Elektra Spania, jucător important pe piața internațională de echipamente electrice. Am preluat din experiența grupului din care suntem onorați să facem parte, expertiza de echipare și instalare tablouri electrice pentru industrie, precum și partea de automatizări clădiri, care au devenit în ultimii ani segmente importante de business ale companiei noastre.

Distribuim și adăugăm plus-valoare prin serviciile oferite, atât brandurilor recunoscute internațional, precum: Legrand, Schneider Electric, pentru care suntem operatori naționali pentru piața DIY și unul dintre cei mai mari distribuitori din piața de profil din România, dar și celor importate şi distribuite în exclusivitate de noi pe piața României, pentru care suntem lideri de piață: Dietzel Univolt, TEM, Baks, PCE.

Pentru segmentul de industrie suntem distribuitori ai unor mărci de renume  internațional: Weidmüeller, Rittal, Siemens, oferind astfel, alături de brandurile prezentate mai sus, un portofoliu complet de soluţii şi alternative.

Alături de soluțiile de calitate dedicate oricărei instalații electrice, suntem preocupați să oferim o experiență partenerială valoroasă clienților noștri, adăugând soluțiilor oferite și o paletă completă de servicii: consultanță tehnico-comercială, logistică, marketing, e-commerce, asamblare tablouri electrice.

În ultima perioadă, ne-am implicat în susținerea unui domeniu aflat în plină dezvoltare în țara noastră și anume implementarea stațiilor de reîncărcare inteligentă pentru vehiculele electrice. Astfel, ne-am diversificat portofoliul cu stații încărcare vehicule electrice, precum:

  • Sisteme reîncărcare la domiciliu
  • Sisteme reîncărcare pentru interior
  • Sisteme reîncărcare pentru exterior
  • Sisteme reîncărcare rapidă
  • Sisteme reîncărcare biciclete sau vehicule ușoare

Proiectele realizate de curând, în colaborare cu parteneri specilizați în domeniu, certifică implicarea și seriozitatea cu care tratăm acest domeniu.

Printre proiectele finalizate cu succes, unde au fost montate stații auto electrice livrate de compania noastră, se numără: Sediul Electromagnetica Bucuresti, Clinica Medisprof Cluj Napoca, Parking-uri supraterane Primaria Cluj Napoca, Spitalul Județean Cluj, Dealer auto VW – Audi – AUTOWORLD, Electrogrup București, Sediu ELDAM Sibiu.

Contact

S.C. PROMELEK XXI S.A.

Address: Apahida, Str. Libertății nr. 21, 407035 județul Cluj

Tel:   0 264 207 200

Fax:  0 264 232 092

Email:  marketing@promelek.ro

Facebook: https://www.facebook.com/PromelekXXI

LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/promelek-xxi-sa

Website: https://promelek.ro/