Descriere companie

SEEI Technology SRL, infiintata in anul 2016, are activitate curentă in domeniul cercetării si dezvoltarii în domeniul tehnologiei energetice regenerabile, managementului energetic industrial si pentru localitati, iluminat industrial performant și soluții de economisire și reabilitare energetică specifice, precum și o puternică componentă pentru
implementarea de solutii avansate de control IT, folosind sisteme informatice integrate de tip ERP in domeniul serviciilor, constructiilor si productiei industriale și al controlului consumurilor energetice de orice tip pe liniile de producție.

Misiune:
Fiind o companie integratoare de servicii si solutii smart, dorim sa oferim clientilor nostrii acele solutii care sa-i duca la un alt nivel de business, in care sa se asigure ca isi creste performanta si pot lua decizii pe baza sistemelor furnizate. Suntem orientate spre a investi in activitati de cercetare in domeniul energiei pentru a putea pune “umarul” la lupta impotriva poluarii.

Viziune:
Ne propunem scaderea amprentei de carbon in industrie si municipalitati, prin integrarea de solutii sustenabile, si initiative asupra societatii si mediului inconjurator.

Contact

S.C. SEEI TECHNOLOGY S.R.L

Address: Romania, Cluj-Napoca

Email: office@seeitechnology.com

Website: www.seeitechnology.com