Descriere companie

WSCAD face parte din grupul Buhl cu peste 700 de angajați. WSCAD dezvoltă si comercializeaza soluții CAD electrice de 30 ani. Din 2014 WSCAD este prezent si pe piata din Romania prin partenerul sau ACS Total Software SRL.

Misiunea noastra:

“Misiunea și scopul nostru este să îmbogățim viețile utilizatorilor noștri, ajutându-i să își facă treaba mai repede, mai bine și mai ușor. Aceasta este ceea ce face ca munca și eforturile noastre să merite. “

                                                                                                                                CEO- Dr. Axel Zein- WSCAD GMBH

Cui ne adresam?

 • Companii mici si mijlocii
 • Corporații internaționale
 • Furnizori de servicii de inginerie si mentenanta

Ce oferim?

 1. O platformă centrală care acoperă 6 discipline de inginerie:
 • Electrical engineering (Scheme electrice, overview, monfilare)
 • Cabinet Engineering (Constructie tablou, uzinare, cablare si rutare)
 • Fluid (Pneumatica si Hidraulica)
 • Process Engineering (Flow chart si P&ID)
 • Building Automation (Data points, Scheme, Liste de functii)
 • Electrical Instalation (Lungimi de cabluri, planuri de instalare in site)

 Orice modificare adusă unei componente dintr-o disciplină se reflectă imediat în toate celelalte discipline. Metodologiile WSCAD pentru standardizare, reutilizare și automatizare reduc semnificativ timpul de inginerie de la câteva săptămâni la doar câteva ore sau chiar minute. În același timp, aceste practici asigură, de asemenea, o calitate a muncii mult mai înaltă.

 1. WSCAD Universe: Cea mai mare bibliotecă de date CAD electrice de pe piață, oferind peste 1,4 milioane de piese de la peste 300 de producători. Este singura bibliotecă digitală care acceptă atât utilizatorii WSCAD, cât și utilizatorii Eplan *, precum și datele CAD 3D. Utilizarea și furnizarea sunt gratuite pentru toți utilizatorii și producătorii de componente și echipamente.
 2. WSCAD Cabinet AR App: Inginerii de întreținere și personalul de service pot acum să scaneze dispozitivele și componentele dintr-un tablou electric utilizând aplicația WSCAD Cabinet AR pe smartphone-urile sau tabletele lor. Acest lucru le oferă acces instantaneu la schemele electrice, fisele tehnice originale de la producători, datele si vizualizările 3D ale componentelor.
 3. WSCAD Building AR App: cu aplicația WSCAD Building AR puteți crea un plan de amplasament folosind dispozitivul dvs. mobil (tabletă sau smartphone) și apoi sa importați în schemele WSCAD ca fundal. Pentru a face acest lucru, pur și simplu scanați camerele clădirii cu camera dispozitivului mobil și combinați camerele și podelele într-un plan în format DXF sau PDF. Acest lucru este util, de exemplu, dacă nu există planuri sau dacă încăperile nu au fost create așa cum a fost planificat inițial.

Contact

S.C. ACS Total Software S.R.L.- Distribuitor WSCAD

Address: str. Vasile Alecsandri, nr. 3, Turda, 401085, jud. Cluj, Romania

Tel: 0745024906

Email: sales@wscad.ro

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/wscad-ro-43327a102/

Website: www.wscad.com/ro

Borsuri

Informatii utile